Fotografie
Ondřej okomentoval ODEMČENÝ ČLÁNEK...
před 2 hod
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Bohuslav Řehák
předevčírem
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Pavel Svečula
předevčírem
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Jan Kodym
předevčírem
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Robert Vait
předevčírem

Štika v marinádě

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Hana Svatušková, foto: autorka

Potřebujeme:

  • Naporcovanou štiku
  • 0,25 l červeného vína
  • Lžičku soli
  • 12 lžící olivového oleje
  • Konzervu sterilovaných loupaných rajčat
  • Dvě lžíce sojové omáčky
  • 1 cibuli
  • Lžičku červené sladké papriky
  • Lžíci škrobové moučky
  • Chilli koření podle chuti.

Příprava:

Všechny ingredience na marinádu rozmixujeme. Do marinády přes noc naložíme naporcovanou štiku.

Když je čas k obědu nebo k večeři, naloženou rybu opečeme na rozpálené teflonové pánvičce po obou stranách. Takto připravené maso můžeme samozřejmě i grilovat.

S přílohou si hlavu nelámejte, dejte si to, co máte rádi.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled