Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
před 17 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval Ryba s kaparovo...
včera
Fotografie
Jaroslav okomentoval Fotogalerie: Úk...
včera
Fotografie
Jiří okomentoval Jak na líny...
včera
Fotografie
Jiří okomentoval Jaké boilie zvo...
včera

Představujeme Adventer & fishing: Na trh vstupuje nová značka oblečení pro sportovní rybáře s velkými ambicemi.

Marek iRybářství 30. srpna 2022 0 komentářů
mořský rybolov

foto: Adventer & fishing

Komerční články

Na český trh se sportovním oblečením vstupuje nová značka oblečení pro rybáře Adventer & fishing. Značka v sobě spojuje funkční materiály, kvalitní zpracování, neotřelý design a dlouholeté zkušenosti jejích tvůrců. Nabízí tak nejkvalitnější oblečení pro rybaření, které mohou moderní trendy poskytnout, a to za dostupné ceny.

text: Karolína Šramlová (www.adventerfishing.com)

Adventer & fishing vznikla proto, aby rybářům přinesla kvalitní oblečení pro chytání ve sladké i mořské vodě. „Značka vznikla z potřeby přinést do sportovního rybaření svěží vítr v designu a kvalitě, ve které dostane každý Adventer chuť překonat svůj sen,“ říká Tomáš Podlipský, jeden ze zakladatelů Adventer & fishing.

REKLAMA

Cílem je oslovit nejen rybáře lovící v mírném podnebném pásu, ale i ty, kteří cestují za rybářským snem kolem celého světa. To je i důvod, proč se první kolekce v podstatě dělí na dvě podkolekce, které obsahují takový sortiment, aby si mohl vybrat každý podle toho, který styl oblékání je mu bližší.

rybář
foto: Adventer & fishing

Jedna část kolekce vychází svou barevností a různorodostí z moře, září barvami, jako ryby v něm. Druhá je tu spíše pro milovníky tlumených barev, je zbarvená do barev sladkovodních ryb.

REKLAMA

Pro výrobu se využívají ty nejlepší dostupné materiály, ze kterých vyrábí své produkty i další špičkové firmy ve stejném odvětví. Díky dvouletému testování oblečení napříč všemi podnebnými pásy (Kostarika, Mentavajské ostrovy, severské země, Norsko, Španělsko a samozřejmě i Česká republika) si tvůrci ověřili, že se oblečení po technické stránce může rovnat nejlepším rybářským značkám na světě.

rybolov
foto: Adventer & fishing

V kolekci najdete prakticky vše od spodního technického prádla, ponožek, šortek, UV triček, přes mikiny, tepláky nebo bavlněná trička až po velmi dobře technicky zpracované boty či svrchní vrstvy oděvů v podobě bund a kalhot, určených pro chytání v nehostinných podmínkách. Součástí kolekce jsou i doplňky jako brýle, rukavice, kšiltovky a mnoho dalšího.

Při navrhování kolekce tvůrci čerpali z vlastních zkušeností. Tým Adventer tvoří zapálení rybáři, kteří procestovali celý svět a sportovnímu rybolovu se věnují už několik dekád. „Při navrhování oblečení je pro nás hlavní komfort rybáře za jakýchkoliv klimatických podmínek. Důležité je však i to, aby bylo oblečení slušivé,” říká Jiří Král, další ze zakladatelů Adventer & fishing.

úlovek
foto: Adventer & fishing

Kolekce se vyrábí v nejlepších provozech v oboru tvorby outdoorového a funkčního oblečení po celém světě. Na kvalitu oblečení dohlíží přímo na místě členové týmu Adventer.

Oblečení Adventer bude možné koupit v e-shopu i v kamenných prodejnách po celé ČR i v zahraničí. „Vzhledem k tomu, že máme kolegy – kamarády i ve vzdálených rybářských destinacích, rozhodli jsme se naši značku rozšířit i po Evropě a v blízké budoucnosti i dále. Při našich cestách do zahraničí jsme naše partnery pravidelně informovali o naší nově vznikající značce rybářského oblečení, poskytli jim vzorky z naší kolekce na testování a vždy jsme se setkali s kladným ohlasem,” říká Jiří Král. Konkrétní seznam zemí, kde bude Adventer k mání bude známý během roku 2022.<

O značce Adventer & fishing

Adventer & fishing je nová, neotřelá a revoluční značka oblečení pro sportovní rybolov. Jak sám název předesílá, spojuje v sobě dobrodružství, sportovní rybaření a chuť poznat sám sebe. Adventer & fishing kombinuje nejvyšší kvalitu materiálů a moderní trendy. Plně se ztotožňuje s myšlenkou „chyť a pusť“. K rybám se přistupuje jako k soupeři a s náležitou opatrností se vrací zpět, kam patří – tedy do vody. O tom vypovídá i naše motto: I am adventer, my life is fishing.

úlovek
foto: Adventer & fishing
rybář
foto: Adventer & fishing
rybolov
foto: Adventer & fishing
REKLAMA
REKLAMA
Líbil se vám článek?

Pošlete ho dál svým přátelům

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Diskuze k článku (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled