Fotografie
Josef přidal úlovek Jelec tloušť...
před 2 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 4 dny
Fotografie
Roman přidal úlovek Kapr obecný...
před 4 dny
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
před 5 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
před 6 dny

Rybářské potřeby Král

strunc 6. prosince 2019 0 komentářů

Kamenné obchody

Specializace

Rybářské potřeby Král se nachází v Novém Jičíně, náš rybářský e-shop nabízí produkty pro všechny rybáře, kteří rádi nakupují rybářské vybavení online.

Naše rybářské potřeby Král nabízí široký sortiment rybářského vybavení pro všechny rybářské nadšence. V rybářských potřebách Král můžete nakoupit rybářské pruty, navijáky, bivaky, lehátka, křesílka, krmení včetně boilie, potřeby pro muškaře, vláčecí nástrahy, polarizační brýle, rybářské oblečení a mnoho dalšího rybářského vybavení. Na rybářském trhu jsme již 25 let, proto máme dostatek zkušeností v oboru a nabízíme Vám pouze kvalitní rybářské výrobky, abychom uspokojili požadavky všech rybářských nadšenců.

Značky

Široký sortiment rybářského náčiní všech světových značek v čele se značkou Daiwa – Cormoran. Vyberete, si u nás ze všech způsobů rybolovu tzn. přívlač, kaprařina, feeder, plavaná, mořský rybolov, lov sumců a muškařina.

REKLAMA

Jsme autorizovaní prodejci firmy Daiwa – Cormoran. V našem sortimentu si vybere, jak začínající tak velmi náročný rybář.

Zabýváme se prodejem těchto značek: Daiwa, Daiwa-Prorex, Team Daiwa, Daiwa UK, Cormoran, Team Cormoran, Pro Carp, K-Don, Big-Cat, SeaCor, WFT, Jet-Fish, Fujitsu, Giants Fishing, Mikado, Carson, K-Karp, Prowess, Sert, Trabucco, Hanák Competition, Hends Products, Berkley, Snowbee, Vision, Hayabusa, Owner, Awa-Shima, Bait-Tech, Korda, Extra-Carp, NGT, Albastar, Shimano, Stroft, Gardner, Jackson, Airflo, 3M, Mepps, YO-ZURI a další.

REKLAMA

Další informace

Otvírací doba
Pondělí9:00-12:00; 13:30-17:00
Úterý9:00-12:00; 13:30-17:00
Středa9:00-12:00; 13:30-17:00
Čtvrtek9:00-12:00; 13:30-17:00
Pátek9:00-12:00; 13:30-17:00
Sobotazavřeno
Nedělezavřeno

Rybářské potřeby Král vznikly v roce 1991, nacházejí se stále nepřetržitě na ulici Generála Hlaďo 18 v Novém Jičíně. Díky dlouholetému působení na trhu Vám můžeme zaručit serióznost řešení reklamací a po záruční servis na námi prodané zboží.

Zabýváme se výrobou dvoudílných kaprových prutů pod naší značkou KING CARP. Specializujeme se na kvalitní světové značky a dbáme především na kvalitu prodeje, kterou zaručuje odborný a zkušený personál v čele s majitelem firmy p. Ladislavem Králem, vítězem přívlačové ligy a účastníkem několika světových závodů v lovu přívlačí.

Veškerý námi nabízený sortiment máme skladem i když výstavní plocha prodejny je menší, jako katalog veškerého nabízeného zboží slouží náš e-shop www.rybarske-potreby-kral.cz, kde máte možnost si zboží prohlédnou a objednat s možností osobního vyzvednutí na prodejně, kde se na něj podíváte. Umožňujeme konzultační schůzky, které si dopředu sjednáte s majitelem po zavírací době na prodejně.

REKLAMA
REKLAMA
Líbil se vám článek?

Pošlete ho dál svým přátelům

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Diskuze k článku (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled