Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 14 hod
Fotografie
Roman přidal úlovek Kapr obecný...
před 14 hod
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
předevčírem
Fotografie
Jaroslav okomentoval Ryba s kaparovo...
předevčírem

Vše o rybaření přehledně a zdarma v nové aplikaci FISHAPP.CZ

strunc 4. července 2020 0 komentářů

Komerční články

Všem milovníkům rybaření nově slouží jedinečná aplikace FISHAPP.CZ, která je ZDARMA ke stažení pro všechny druhy telefonů na App Store i na Google play. Autorům aplikace se podařilo shromáždit veškeré informace nezbytné pro každého rybáře. Podrobnosti o aplikaci i jak si ji aktivovat a začít využívat její široké služby, naleznete na stránkách www.fishapp.cz.

Sjednotit základní informace nezbytné k rybaření, kterému nejen u nás podlehly desetitisíce lidí, mít vše přehledně na jednom místě, to si dali za cíl vývojáři aplikace FISHAPP.CZ, která je všem milovníkům rybaření k dispozici a cestu k ní si našly stovky rybářů. Využijte této jedinečné možnosti také vy.

Každý rybář si v aplikaci FISHAPP.CZ najde, co potřebuje: přehled veřejných i soukromých revírů, jaké ryby v našich vodách jsou, nejmenší lovné míry ryb, hmotnosti ryb dle velikosti, doby hájení ryb a mnoho dalšího. Nechybí ani široká nabídka kamenných i internetových obchodů s rybářskými potřebami nebo informace o firmách, které vše nezbytné pro rybáře vyrábějí.

REKLAMA

Podrobnosti jak si aplikaci stáhnout, veškeré informace, které obsahují i možnosti, jak být její aktivní součástí, se dočtete na stránkách www.fishapp.cz v případě dotazů, podnětů, připomínek se můžete obrátit na info@fishapp.cz.

Petrův ZDAR Váš tým FISHAPP.CZ.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
Líbil se vám článek?

Pošlete ho dál svým přátelům

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Diskuze k článku (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled