Fotografie
Damian založil otázku I am a private ...
před 8 min
Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
včera
Fotografie
Jaroslav okomentoval Rybaření vesele...
předevčírem
Fotografie
Jaroslav okomentoval Kapitální úlove...
předevčírem
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh obecný...
před 5 dny

VIDEO: Tohle určitě nedělejte, když se během rybolovu setkáte s velkým predátorem

Marek iRybářství 18. července 2022 0 komentářů
aligátor

foto: youtube.com

Novinky

Floridský rybář, který si říká Chum Dumpster, chytal loni v květnu tarpony. Zrovna jednoho zasekl, ale radost z úlovku mu překazil velký aligátor. Dál příhoda pokračuje jako z laciného béčkového hororu. Informuje o tom místní deník Orlando Weekly.

text: Marek Kožušník  

Aligátor se s tarponem nespokojil, ale rozhodl se, že půjde za rybářem na břeh. Mladík, místo toho, aby v klidu couval a zmizel z nebezpečného místa, zbrkle utíkal a samozřejmě při tom zakopl a upadl.

REKLAMA

Aligátor naštěstí stál na místě, jenže mladíka nenapadlo nic lepšího, než se k němu zase začít přibližovat. Pokřikoval na něj, jako by ho chtěl zahnat. Stačilo málo a mohlo to skončit velkou tragédií. Rybář měl jediné štěstí, že aligátora po chvíli tahle hra přestala bavit a odplaval.

Mladík ale opět reagoval přesně jako v hororových filmech – šel nepřehlednou klikatou pěšinkou ve vysoké trávě zpět ke břehu zkontrolovat, jestli je aligátor pryč.

REKLAMA

Vůbec si navíc neuvědomil, že je právě období páření aligátorů. Během dubna, května a června jsou aligátoři, kteří hledají partnery, mnohem agresivnější. Tento aligátor naštěstí opravdu odplaval.

„Skvělý případ toho, co NEDĚLAT, když se během rybolovu setkáte s aligátorem. Máš neuvěřitelné štěstí, že na tebe nezaútočil, když jsi upadl,“ hodnotí jeden z uživatelů na Youtube.

„Tento muž je ztělesněním všeho, co nedělat, když jste v životu nebezpečné situaci. To je ten chlap, který zemře v prvních třech minutách hororu,“ připojuje se další.

REKLAMA
REKLAMA
Líbil se vám článek?

Pošlete ho dál svým přátelům

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Diskuze k článku (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled