Fotografie
Jiří okomentoval Jak na líny...
před 12 hod
Fotografie
Jiří okomentoval Jaké boilie zvo...
před 13 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Roman přidal úlovek Kapr obecný...
včera

FOR FISHING bude letos největší v historii, říká šéf veletrhu

strunc 31. ledna 2020 0 komentářů

Rozhovory

Michale, jaký bude 11. ročník veletrhu FOR FISHING?

Už teď víme, že největší v historii. V pěti halách se na výstavní ploše 18 000 m2 představí více než 200 firem. A to jak těch skalních, které na veletrhu nikdy nechybí, tak i úplných nováčků.

Budou haly opět tematicky rozděleny?

REKLAMA

Ano, i v roce 2020 usnadníme rybářům orientaci v nabitém letňanském výstaviš­ti. Hala 2 bude univerzální, kde budou zastoupeny všechny rybolovné techniky. Hala 3 bude zaměřena na kaprařinu. Hala 4 na kaprařinu, přívlač a feeder. Na konci haly 5 najdou návštěvníci obří akvárium a přívlačovou arénu. V hale 6 bude probíhat doprovodný program veletrhu.

Jaký doprovodný program pro návštěvníky letos chystáte?

REKLAMA

Rosteme nejen co do velikosti výstavní plochy, ale také množstvím doprovodného programu. Nově jsme navázali spolupráci s Biologickým centrem AV ČR. Návštěvníci tak uvidí přímo v hale 6 výzkumnou laboratoř a zajímavé přednášky. Nově se uskuteční také charitativní aukce obrazů, jejíž výtěžek poputuje handicapovaným rybářům. Připraveno bude i oblíbené rybářské kino nebo návštěvnická soutěž, která bude probíhat po dobu konání veletrhu.

Potkají návštěvníci na veletrhu i nějaké známé tváře?

Určitě. Veletrh každoročně navštíví i mnoho známých českých i zahraničních rybářů a rybářek. Mnozí z nich potěší návštěvníky oblíbenými přednáškami. Příchozí se tak budou moci osobně potkat s Josefem Konopáskem, Martinem Maťákem, Davidem Štruncem, Martinem Grünem, Romanem Matulou, Alanem Blairem nebo Jakubem Vágnerem.

Představí se i nějaké nové firmy, které jsme v minulých letech na veletrhu neviděli?

Nováčkem na veletrhu bude firma Parys, která chystá největší expozici na veletrhu – celkem 700 m2. Dále se veletrhu zúčastní anglická firma Korda, dánská firma Svendsen-sport, italská firma Rolly carp, polská firma Mikado, slovenské firmy Balogh big fish a Fishmania a v neposlední řadě nové české rybářské potřeby AZ FISHING.

Kde mohou návštěvníci koupit vstupenky na veletrh?

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji na webu vstupenky-pva.cz/for-fishing-2020 za zvýhodněnou cenu 200 Kč. Návštěvník se tak vyhne frontám u pokladen. Na místě budou lístky v prodeji za 250 Kč. Děti do 140 cm a ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma. Veletrh bude pro návštěvníky otevřen ve čtvrtek a v pátek od 10 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 18 a v neděli od 9 do 16 hodin. Více informací najdou zájemci na www.forfishing.cz.

REKLAMA
REKLAMA
Líbil se vám článek?

Pošlete ho dál svým přátelům

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Diskuze k článku (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled