Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
před 2 min
Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
před 19 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval Ryba s kaparovo...
včera
Fotografie
Jaroslav okomentoval Fotogalerie: Úk...
včera
Fotografie
Jiří okomentoval Jak na líny...
včera

Na co se můžete těšit u stánku handicapovaných rybářů na For Fishing?

strunc 17. února 2020 0 komentářů

Novinky

Veletrh se koná v termínu od 20. do 23. února 2020 na výstavišti v Praze Letňanech a rádi bychom vás na něj chtěli tímto pozvat. Na naší výstavní ploše v hale 3 v sekci C02  vás seznámíme s činnostmi a plány naší organizace, s činností reprezentačního týmu handicapovaných rybářů v plavané, s aktivitami Středočeského územního svazu a budeme velmi potěšeni, když nás podpoříte koupí propagačních předmětů s naším logem, které jsme si pro Vás opět připravili.

Máme novou kolekci triček a mikin pro sezonu 2020. Šnaps HandiKapka z německé  regionální likérky Sonntag Neudorf se již chladí, luxusní staročeský špek od Masa Třebovle a uzený kapr a pstruh právě vyjíždějí z udírny. Po loňských pozitivních ohlasech pro vás máme opět několik druhů vín z biologické produkce Vinařství Vrátil. Především však jsme pro vás, ve spolupráci s našimi partnery a sponzory, kterým tímto mnohokráte děkujeme, opět připravili losování o ceny v celkové hodnotě převyšující 50 000 Kč. Hlavními taháky je špičkový echolot z produkce Lowrance (Wavy Boats), dvoudenní pobytový voucher v rakouských Alpách a na Slapech, bivak D.A.M., lehátko, několik navijáků, tašek a prutů, nástrahy a návnady, předplatné časopisu Rybářství a mnoho dalšího. To vše může u nás vyhrát ten, kdo na naší výstavní ploše podpoří handicapované rybáře nákupem propagačních předmětů či darem převyšujícím 200 Kč.

Věřte, že vaší účastí a příspěvkem podpoříte potřebné a pomůžete tak lidem, které osud v některých činnostech omezil… nikoli však v rybařině!

REKLAMA

Pořádající společnosti ABF, a.s. a jejímu řediteli panu Michalu Sedláčkovi tímto mnohokráte děkujeme za její podporu a plný servis, kterou organizaci handicapovaných rybářů poskytuje! Více o celém veletrhu naleznete na webu www.forfishing.cz.

REKLAMA
REKLAMA
Líbil se vám článek?

Pošlete ho dál svým přátelům

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Diskuze k článku (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled