Fotografie
ashburtongrove@seznam.cz přidal úlovek Amur bílý...
před 23 hod
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
před 23 hod
Fotografie
Ladislav přidal úlovek Kapr obecný...
před 23 hod
Fotografie
Veronika okomentoval Vlkouš vám před...
včera
Fotografie
Ladislav okomentoval Na jaké pruty a...
před 5 dny

Sumec na zelenině

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Dalibor Marounek, foto: autor

Potřebujeme:

  • maso ze sumce
  • dvě mladé cukety
  • dvě zelené papriky
  • dvě cibule
  • rajčata
  • strouhanku
  • vejce
  • hladkou mouku
  • olej
  • sůl a pepř

Příprava:

Sumce naporcujeme a odstraníme kůži, maso osušíme a obalíme klasicky v trojobalu. Opečené porce dáme stranou a připravíme si zeleninu. Nakrájíme cukety, cibuli, papriku, spaříme a oloupeme rajčata, z nichž si připravíme omáčku. Směs přendáme do pekáčku a na ni položíme porce opečených ryb. V troubě vše pečeme asi čtvrt hodiny. Podáváme s bramborem nebo chlebem či jiným pečivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled