Fotografie
Kryštof dal lajk úlovku od Michal...
před 18 hod
Fotografie
Kryštof dal lajk úlovku od Michal...
před 18 hod
Fotografie
Ondřej dal lajk úlovku od Michal...
před 23 hod
Fotografie
sponer@apostolskacirkev.cz dal lajk úlovku od Jakub Anděl
před 24 hod
Fotografie
Marek dal lajk úlovku od veverka.fotogra...
včera

Sumec na zelenině

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Dalibor Marounek, foto: autor

Potřebujeme:

  • maso ze sumce
  • dvě mladé cukety
  • dvě zelené papriky
  • dvě cibule
  • rajčata
  • strouhanku
  • vejce
  • hladkou mouku
  • olej
  • sůl a pepř

Příprava:

Sumce naporcujeme a odstraníme kůži, maso osušíme a obalíme klasicky v trojobalu. Opečené porce dáme stranou a připravíme si zeleninu. Nakrájíme cukety, cibuli, papriku, spaříme a oloupeme rajčata, z nichž si připravíme omáčku. Směs přendáme do pekáčku a na ni položíme porce opečených ryb. V troubě vše pečeme asi čtvrt hodiny. Podáváme s bramborem nebo chlebem či jiným pečivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled