Fotografie
Stanislava založil otázku Vybaveni...
před 32 dny
Fotografie
Stanislava založil otázku Ryba 2025...
před 32 dny
Fotografie
Stanislava založil otázku Čím se za bavít...
před 32 dny
Fotografie
Stanislava okomentoval Slimjaro Review...
před 32 dny
Fotografie
tomik.liska@icloud.com dal lajk úlovku od Tomáš...
před 50 dny

Švédská rybí pomazánka

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept Recepty

Chutná pomazánka z uvařených ryb (makrela, treska atd.) S úspěchem lze použít i rybu sladkovodní, která má méně kostí, nebo ryby vyuzené.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 300 g vařené tresky
  • 150 g smetany
  • dvě vejce
  • jednu cibuli
  • jednu lžíci nasekaných kapary
  • půl lžičky sardelové pasty
  • citronovou šťávu
  • pepř
  • sůl

Příprava:

Rybí maso bez kostí uložíme do misky, zalijeme smetanou a vidličkou rozmělníme na hladký krém. Přidáme nastrouhaná vejce, nakrájenou cibuli, nasekané kapary a sardelovou pastu. Vše důkladně promícháme, na závěr dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí. Pomazánku mažeme na opečený toastový chléb, veku nebo pečivo.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled