Fotografie
Jiří okomentoval Jak na líny...
před 9 hod
Fotografie
Jiří okomentoval Jaké boilie zvo...
před 10 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Roman přidal úlovek Kapr obecný...
včera

Švédská rybí pomazánka

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept Recepty

Chutná pomazánka z uvařených ryb (makrela, treska atd.) S úspěchem lze použít i rybu sladkovodní, která má méně kostí, nebo ryby vyuzené.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 300 g vařené tresky
  • 150 g smetany
  • dvě vejce
  • jednu cibuli
  • jednu lžíci nasekaných kapary
  • půl lžičky sardelové pasty
  • citronovou šťávu
  • pepř
  • sůl

Příprava:

Rybí maso bez kostí uložíme do misky, zalijeme smetanou a vidličkou rozmělníme na hladký krém. Přidáme nastrouhaná vejce, nakrájenou cibuli, nasekané kapary a sardelovou pastu. Vše důkladně promícháme, na závěr dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí. Pomazánku mažeme na opečený toastový chléb, veku nebo pečivo.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled