Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 12 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 15 hod
Fotografie
Roman přidal úlovek Kapr obecný...
před 16 hod
Fotografie
Damian založil otázku I am a private ...
včera
Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
předevčírem

Kapr na italský způsob

Marek iRybářství 0 hodnocení
kapr Recepty

Tentokrát se zastavíme na Apeninském poloostrově, kde pobývají Italové pověstní svou lehkou kuchyní.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 4 podkovy z kapra
  • 2 bílky
  • jednu lžíci parmazánu
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce kapary
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • citronovou šťávu

Příprava:

Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinu odpočinout. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme parmazán. Kapra obalíme v hladké mouce, potom v bílkové směsi.
Pečeme na olivovém oleji do zlatova. Rajčata oloupeme, na drobno nasekáme a promícháme s nasekanými kapary. Porce kapra poklademe směsí rajčat a kapary, podáváme s vařenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled