Fotografie
STANÉK založil otázku nabídka od souk...
před 17 hod
Fotografie
Radim okomentoval Výroba umělecký...
včera
Fotografie
Radim založil otázku Výroba umělecký...
včera
Fotografie
Radim okomentoval Na jaké pruty a...
včera
Fotografie
STANÉK založil otázku Legální a důvěr...
včera

Kapr na italský způsob

Marek iRybářství 0 hodnocení
kapr Recepty

Tentokrát se zastavíme na Apeninském poloostrově, kde pobývají Italové pověstní svou lehkou kuchyní.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 4 podkovy z kapra
  • 2 bílky
  • jednu lžíci parmazánu
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce kapary
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • citronovou šťávu

Příprava:

Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinu odpočinout. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme parmazán. Kapra obalíme v hladké mouce, potom v bílkové směsi.
Pečeme na olivovém oleji do zlatova. Rajčata oloupeme, na drobno nasekáme a promícháme s nasekanými kapary. Porce kapra poklademe směsí rajčat a kapary, podáváme s vařenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled