Fotografie
taneckovason@gmail.com okomentoval Amur na bulhars...
před 7 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval Amur na bulhars...
před 16 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval Zkuste uzené ry...
před 16 dny

Bádenský kapr

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept kapr Recepty

Skvělý a chutný recept na úpravu kapra z německé kuchyně.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 1000 g naporcovaného kapra
  • 100 g celeru
  • 50 g křenu
  • dvě uvařená vejce
  • 1 dl bílého vína
  • ledový salát
  • máslo
  • hladkou mouku
  • sůl
  • kmín
  • pepř

Příprava:

Porce kapra osolíme, okmínujeme, lehce opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je z obou stran na másle do zlatova, pak je podlijeme vínem, dusíme asi pět minut za občasného polévání šťávou. Hotové porce ryby položíme na talíři na listy salátu, posypeme je směsí strouhaného celeru a křenu a drobně nasekanými vejci, ozdobíme proužky papriky a chutný oběd podáváme s opečenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled