Fotografie
matejmarsik2@gmail.com přidal úlovek Štika obecná...
před 17 hod
Fotografie
Jiří přidal úlovek Candát obecný...
před 17 hod
Fotografie
martimo@email.cz přidal úlovek Kapr obecný...
před 17 hod
Fotografie
Jakub přidal úlovek Jelec jesen...
předevčírem
Fotografie
Jiří přidal úlovek Štika obecná...
předevčírem

Bádenský kapr

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept kapr Recepty

Skvělý a chutný recept na úpravu kapra z německé kuchyně.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 1000 g naporcovaného kapra
  • 100 g celeru
  • 50 g křenu
  • dvě uvařená vejce
  • 1 dl bílého vína
  • ledový salát
  • máslo
  • hladkou mouku
  • sůl
  • kmín
  • pepř

Příprava:

Porce kapra osolíme, okmínujeme, lehce opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je z obou stran na másle do zlatova, pak je podlijeme vínem, dusíme asi pět minut za občasného polévání šťávou. Hotové porce ryby položíme na talíři na listy salátu, posypeme je směsí strouhaného celeru a křenu a drobně nasekanými vejci, ozdobíme proužky papriky a chutný oběd podáváme s opečenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled