Fotografie
Jaroslav okomentoval Bohutínští rybá...
předevčírem
Fotografie
Josef okomentoval Alandské štikob...
předevčírem
Fotografie
Michael přidal úlovek Karas stříbřitý...
před 4 dny
Fotografie
Josef přidal úlovek Candát obecný...
před 4 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval VIDEO: Zvědavý ...
před 5 dny

Losos čočkovém salátě

Jaroslav Horník 1 hodnocení
Recepty

Snadný recept.

Suroviny

200 g lososa
100 g růžové čočky
50 g rajčat
50 g salátove okurky
50 g červené kapie (papriky)
balzamikový ocet, sůl, cukr, olej a koření

4
45 minut

Postup

1

Čočku uvaříme ve vodě do poloměkka . Rajčata, okurky a papriky nakrájíme na malé kostky. Čočku necháme vychladnout a následně zamícháme spolu s nakrájenou zeleninou. Dochutíme solí a cukrem a balzamikovým octem.
Steaky lososa upečeme na oleji. Osolíme a okořeníme až po opečení.
Podáváme nakrájené na kousky ze směsi čočky a zeleniny.

5

Hodnocení receptu (1)

  1. Super

    Fakticky suprový nejdříve jsem si myslel že to s tou čočkou nebude dobré a pak když jsem to vyzkoušel tak luxus

    1. Čočka

      Takhle to vypadá je to prostě super

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled