Fotografie
ashburtongrove@seznam.cz přidal úlovek Amur bílý...
včera
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Ladislav přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Veronika okomentoval Vlkouš vám před...
včera
Fotografie
Ladislav okomentoval Na jaké pruty a...
před 5 dny

Marocká rybí tagine

strunc 0 hodnocení
Recepty

Potřebujeme:

  • asi 500 g filetů z tresky
  • 250 g oloupaných nakrájených rajčat
  • cibuli
  • 50 g černých oliv
  • 2 dl rybího vývaru
  • lžičku mletého koriandru
  • půl lžičky skořice
  • půl lžičky kurkumy
  • lžíce citronové šťávy
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Příprava:

V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, opečeme do měkka. Vložíme rajčata, podlijeme rybím vývarem, ochutíme skořicí, kurkumou, koriandrem a citronovou šťávou a vše podusíme 15 minut.

Sundáme poklici a pak dusíme ještě 5 minut, aby omáčka zhoustla. Nakonec do ní přidáme kousky rybího masa a vše dusíme do doby, než bude maso hotové. Trvá to nejméně 4 minuty. Nakonec vložíme přepůlené a samozřejmě vypeckované olivy a vše dochutíme solí a pepřem. Tagine se podává s kuskusem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled