Fotografie
Ladislav okomentoval Na jaké pruty a...
předevčírem
Fotografie
Ladislav okomentoval Stojan...
předevčírem
Fotografie
Ladislav okomentoval Prut...
předevčírem
Fotografie
Ladislav okomentoval Vtip nevtip...
předevčírem
Fotografie
Ladislav okomentoval Rybář...
předevčírem

Pstruh na grilu

Jaroslav Horník 3 hodnocení
Recepty

Jednoduchý recept.

text: Jaroslav Horník

Suroviny

  • 4 kusy pstruha duhového očištěného
  • hrubozrnná sůl
  • pepř černý mletý
  • koření na ryby
  • 2 citrony nakrájené na tenké plátky
  • 2 citrony nakrájené na ozdobu
  • 8 větviček tymiánu
  • 8 větviček petrželové natě
  • 4 kusy pstruha duhového
  • hrubozrnná sůl
  • pepř černý mletý
  • koření na ryby
  • 2 citrony nakrájené na tenké plátky
  • 2 citrony nakrájené na ozdobu
  • 8 větviček tymiánu
  • 8 větviček petrželové natě
  • extra panenský olivový olej na potírání
4
35minut

Postup

1

Položte pstruha na čistou pracovní desku.

2

Zevnitř i zvenku ho osolte a posypte kořením.

3

Plátky citronu, tymiánu a petržele rovnoměrně naskládejte dovnitř ryby.

4

Položte pstruhy na gril tak, aby hlavy směřovaly jedním směrem.

5

Grilujte přikryté z každé strany asi 5 minut.

6

Před podáváním pokapejte olivovým olejem a ozdobte citronem.

5

Hodnocení receptu (3)

  1. Pokus

    Dnes u známého zkouška s marinadou

  2. Nachystano

    Akorát že jsem musel pstruhy koupit jinak super

  3. Gril

    Kdo nemá gril dá se udělat i troubě a korat že je pečený ale taky super

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled