Fotografie
Jaroslav okomentoval Vzpomínáme na s...
před 10 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval Poznejte ho a u...
před 10 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval Parma, vousatá ...
před 11 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval Vaše montáž...
před 4 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval Poradit potřebu...
před 4 dny

Pstruh na grilu

Jaroslav Horník 1 hodnocení
Recepty

Jednoduchý recept.

text: Jaroslav Horník

Suroviny

  • 4 kusy pstruha duhového očištěného
  • hrubozrnná sůl
  • pepř černý mletý
  • koření na ryby
  • 2 citrony nakrájené na tenké plátky
  • 2 citrony nakrájené na ozdobu
  • 8 větviček tymiánu
  • 8 větviček petrželové natě
  • 4 kusy pstruha duhového
  • hrubozrnná sůl
  • pepř černý mletý
  • koření na ryby
  • 2 citrony nakrájené na tenké plátky
  • 2 citrony nakrájené na ozdobu
  • 8 větviček tymiánu
  • 8 větviček petrželové natě
  • extra panenský olivový olej na potírání
4
35minut

Postup

1

Položte pstruha na čistou pracovní desku.

2

Zevnitř i zvenku ho osolte a posypte kořením.

3

Plátky citronu, tymiánu a petržele rovnoměrně naskládejte dovnitř ryby.

4

Položte pstruhy na gril tak, aby hlavy směřovaly jedním směrem.

5

Grilujte přikryté z každé strany asi 5 minut.

6

Před podáváním pokapejte olivovým olejem a ozdobte citronem.

5

Hodnocení receptu (1)

  1. Gril

    Kdo nemá gril dá se udělat i troubě a korat že je pečený ale taky super

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled