Fotografie
Jaroslav okomentoval „Rybář“ házel u...
před 8 hod
Fotografie
Radek okomentoval „Rybář“ házel u...
před 13 hod
Fotografie
Radek okomentoval Zahájení pstruh...
před 20 hod
Fotografie
Radek okomentoval Kdy a kde je te...
předevčírem
Fotografie
Radek okomentoval Tření ryb...
předevčírem

Úhoř v pikantním těstíčku

strunc 0 hodnocení
Recepty

Potřebujeme:

  • 750 g naporcovaného úhoře
  • šest stroužků česneku
  • polévkovou lžíci strouhaného zázvoru
  • čajovou lžičku tymiánu
  • 100 g hladké mouky
  • vejce
  • strouhanku
  • sůl
  • pepř
  • olej

Příprava:

Vykuchaného, kůže zbaveného úhoře nakrájíme na 10cm špalíčky. Potřeme je česnekem, osolíme a necháme je v lednici alespoň hodinu rozležet. Hladkou mouku promícháme se zázvorem a tymiánem.

Porce úhoře potom obalíme v připravené moučné směsi, pak ve vejcích a strouhance. Na rozpáleném oleji maso smažíme do zlatova. Podáváme s vařenými brambory, přelité máslem nebo s restovanou zeleninou.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled