Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 16 hod
Fotografie
Josef přidal úlovek Úhoř říční...
před 16 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
předevčírem
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
předevčírem
Fotografie
Josef přidal úlovek Bolen dravý...
předevčírem

Karas na másle a česneku

Marek iRybářství 1 hodnocení
karas Recepty

Podobně lze připravit i další druhy ryb, například kapra, cejna, plotici, perlína nebo tlouště.

text: Dalibor Marounek

Suroviny

  • 1000 g naporcovaných očištěných karasů
  • máslo
  • kmín
  • česnek
  • sůl
  • nasekaná petrželka
4
60 minut

Postup

1

Očištěné porce karase osolíme a necháme 20 minut odpočinout.

2

Porce ryb osušíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme kmínem.

3

Pak je narovnáme do pekáče, poklademe kousky másla a vložíme do vyhřáté trouby.

4

Pečeme 15 minut.

5

Upečené porce ryb posypeme nasekanou petrželkou.

6

Skvěle k nim chutná čerstvý chléb a chlazené pivo.

5

Hodnocení receptu (1)

  1. Super

    To je pěkný recept kde se využije všechna bílá ryba a vipada to senzačně

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled