Fotografie
Jaroslav okomentoval VIDEO: Zvědavý ...
před 9 dny
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 10 dny
Fotografie
Josef přidal úlovek Úhoř říční...
před 10 dny
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 12 dny
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
před 12 dny

Články - Candát východní

Rybaření je nekonečná zábava, ale i koníček, při kterém se můžeme stále zlepšovat. Pokud jste u vody rádi nejen fyzicky, ale taky v myšlenkách, vyberte si svůj šálek kávy a pusťte se do čtení!

Poznávání
13. června 2020

Zahájení je tu: candát

Při lovu candátů se musíte obrnit trpělivostí. Je také důležité se dobře sžít se svým rybářským náčiním. Candát často bere velmi opatrně a při prvním náznaku zrady nástrahu pustí.

Kam na ryby
19. listopadu 2019

Nizozemsko. Země ryb a tulipánů

Věřím, že nejsem daleko od pravdy, když řeknu, že při vyslovení jména této krásné země s námi povětšinou cloumají emoce. Někdo vzpomíná na krásu tulipánů, druhý na podobnou krásu vzrušujících a všudypřítomných uliček lásky v hlavním městě Amsterdamu a jiný třeba na barvitou atmosféru marihuanových doupat při návštěvě tzv. coffee shopu.

Poznávání
21. října 2019

Ocásek versus rybí cáry. Co je na candáty účinnější?

Při lovu candáta můžeme použít mnoho různých nástrah. Vyznavači umělých šidítek sáhnou jistě po gumě nebo wobbleru. Ti kteří rádi chytají na rybičku, mají také více možností. Mohou nastražit rybku živou, nebo mrtvou, a to jen ocásek anebo pouze cáry masa.

Poznávání
10. září 2019

S gumou je to i v noci lepší!

Že se dravci dají nachytat i v noci, ví i začínající rybáři. Většina z nás však na noční lov vyráží pouze s wobblery nebo mrtvou rybkou. Jak je to v noci s lovem na gumové nástrahy?

Šupiny
22. srpna 2019

Pravda, nebo lež? Candátí lože

K rybářům a jejich koníčku určitě patří i rybářská latina. Bez šťavnatě vyprávěných příhod a zážitků, různě přikrášlených nebo zcela smyšlených, se neobejde prakticky žádná rybářská sešlost, ale často ani posezení u nahozených prutů.

První Předchozí 1 2 3 4

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled