Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh obecný...
před 23 hod
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Kapr obecný...
před 23 hod
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
před 23 hod
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
před 23 hod
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
před 23 hod

Pikantní rybí karbanátky

Marek iRybářství 2 hodnocení
rybí karbanátky Recepty

K přípravě lze použít sladkovodní i mořské ryby, základem jsou vykostěné filety rybího masa. Použili jsme vykostěného kapra (svalové kůstky se rozemelou).

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 500 g filetů z kapra
  • 250 g uvařené rýže
  • dvě cibule
  • dvě lžíce nasekané petrželky
  • tabasco
  • worcester
  • červenou papriku
  • sůl
  • pepř
  • vejce
  • strouhanku
  • olej na smažení

Příprava:

Rybí filety rozemeleme ve strojku na maso. Přidáme uvařenou rýží, osmaženou cibulku, nasekanou petrželku, ochutíme pár kapkami tabasca, worcesteru, červenou paprikou, pepřem, solí, vše důkladně promícháme a směs necháme hodinu odležet. Pak přidáme vejce, promícháme a zahustíme podle potřeby strouhankou. Z proleželé směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a smažíme na oleji z obou stran do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší.

4.5

Hodnocení receptu (2)

  1. Super

    Dnes jsem od známého dostal ryby sekanou ja vím že to není karbanátek ale super

  2. Rybí karboše

    Já si to obalil v kukuřičné strouhance a smažil na slunečnicovo-kokosovém oleji v poměru 1:1. Bylo to dost dobrý.

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled