Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Bohuslav Řehák
včera
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Pavel Svečula
včera
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Jan Kodym
včera
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Robert Vait
včera
Fotografie
Radbuza dal lajk úlovku od Jonáš Hrnčíř
včera

Pomazánka z uzeného sumce

Marek iRybářství 0 hodnocení
pomazánka Recepty

Zůstane-li nám po uzení pár kousků sumce, připravte si chutnou pomazánku, přijde vám vhod! Maso ze sumce má výhodu, že nemá svalové kůstky a kostičky z masa tak vybírat nemusíme, což se kupříkladu o cejnovi tvrdit nedá ani náhodou.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 500 g uzeného sumce
  • dvě červené cibule
  • čtyři lžíce kaparů
  • trochu majonézy
  • dvě lžíce ostré hořčice (nejlépe dijonské)
  • sůl
  • pepř
  • na ozdobu kolečka feferonek

Příprava:

Z vyuzeného sumce odstraníme kůži a tuk. Maso v misce rozmělníme vidličkou. Pak přidáme nakrájenou cibuli, nasekané kapary, majonézu, hořčici a vše promícháme a podle chuti dochutíme pepřem a solí. Mažeme na krajíčky chleba, můžeme zvolit i lehce počesnekované topinky, pomazánku ozdobíme kolečky feferonek a s rozkoší zapíjíme vychlazeným pivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled