Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 11 hod
Fotografie
Roman přidal úlovek Kapr obecný...
před 11 hod
Fotografie
Jaroslav přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Jaroslav okomentoval Makrela na klac...
předevčírem
Fotografie
Jaroslav okomentoval Ryba s kaparovo...
předevčírem

Pomazánka z uzeného sumce

Marek iRybářství 0 hodnocení
pomazánka Recepty

Zůstane-li nám po uzení pár kousků sumce, připravte si chutnou pomazánku, přijde vám vhod! Maso ze sumce má výhodu, že nemá svalové kůstky a kostičky z masa tak vybírat nemusíme, což se kupříkladu o cejnovi tvrdit nedá ani náhodou.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 500 g uzeného sumce
  • dvě červené cibule
  • čtyři lžíce kaparů
  • trochu majonézy
  • dvě lžíce ostré hořčice (nejlépe dijonské)
  • sůl
  • pepř
  • na ozdobu kolečka feferonek

Příprava:

Z vyuzeného sumce odstraníme kůži a tuk. Maso v misce rozmělníme vidličkou. Pak přidáme nakrájenou cibuli, nasekané kapary, majonézu, hořčici a vše promícháme a podle chuti dochutíme pepřem a solí. Mažeme na krajíčky chleba, můžeme zvolit i lehce počesnekované topinky, pomazánku ozdobíme kolečky feferonek a s rozkoší zapíjíme vychlazeným pivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled