Fotografie
fadli m.n okomentoval Výdej celorepub...
před 19 hod
Fotografie
fadli m.n okomentoval Test rybářských...
před 19 hod
Fotografie
fadli m.n okomentoval Původní versus ...
před 19 hod
Fotografie
fadli m.n okomentoval Její podvodní v...
před 19 hod
Fotografie
fadli m.n okomentoval Barakuda zaútoč...
před 19 hod

Sumec na vlámský způsob

Marek iRybářství 0 hodnocení
sumec Recepty

Tento recept pochází z belgické kuchyně a podobně lze upravit i jiné sladkovodní či mořské ryby.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 700 až 800 g masa ze sumce
  • 3dl bílého vína
  • jednu cibuli
  • jednu mrkev
  • jednu petržel (nebo kousek celeru)
  • sůl a pepř

Příprava:

Z masa odstraníme kůží, podkožní tuk, kosti, upravíme na čtyři porce kolem 150 g a osolíme. Na rozehřátém másle podusíme nakrájenou cibuli, mrkev, petržel, osolíme a opepříme.
K zelenině přidáme porce sumce, podlijeme vínem, přiklopíme a dusíme do měkka. Podušené porce sumce přelijeme šťávou a podušenou zeleninou. Podáváme s vařenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled