Pospícháte a nechcete se jídlem odbýt? Nabízíme vám jednu dobrou rychlovku. Zvládne ji každý. I ten, kdo se plotně vyhýbá jako čert kříži.

Text: Ivo Novák, foto: autor

Na dvě poctivé porce potřebujeme

  • Konzervu tuňáka v oleji
  • 4-5 vajec
  • Cibulku
  • Rýži
  • Sůl
  • Pepř
  • Papriku

Příprava

Na teflonové pánvi v troše oleje zpěníme jemně nakrájenou cibulku, pak přidáme maso z tuňáka a vše rozmícháme. Pak do pánve rozklepneme vajíčka, míchanici okořeníme a trochu osolíme a rozmícháme. Když vajíčka zatuhnou, máme hotovo. Můžeme prostírat a podávat jídlo. Jako přílohu si zvolte to, co máte rádi. Rohlík, chléb, zeleninu.

Variantou tohoto pokrmu je i tuňák s rýží

Také nejde o nic složitého. Je potřeba uvařit sáček varné rýže podle návodu a místo vajec jde k masu uvařená rýže.

Komentáře (5)

  1. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your web site provided us with valuable info to
    work on. You’ve done a formidable job and our entire
    community will be thankful to you.

  2. If you are going for most excellent contents like myself, only visit this site every day because
    it provides feature contents, thanks

  3. Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would
    test this… IE stilpl iss the market leader
    and a large portion of people will miss your wonderful writing due to this problem.

Napsat komentář